با خوردن مویز سیاه بدون هسته هرگز به کرونا مبتلا نخواهید شد

مویز سیاه یکی از با ارزش ترین محصولات مویز در طبیعت است. همه از فواید مویزهای خوشمزه می دانند. مویز به صورت تازه، منجمد و خشک مصرف می شود؛ مربا، مربا، آب میوه و شراب از آن درست می شود.

مویز سیاه بدون هسته همچنین برای اهداف دارویی استفاده می شود. مویز سیاه یک انبار واقعی مواد مغذی است. حاوی ویتامین ها (C، E، K، P، گروه B)، گاما لینولنیک اسید، کاروتن ها، پکتین ها، پلی فنول ها، آنتوسیانین ها، فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، تانن ها، اسانس ها می باشد.

لیمو از نظر محتوای ویتامین C پیشرو در نظر گرفته می شود، اما میوه های مویز سیاه در این شاخص 4 برابر برتر هستند. یک مشت مویز برای تامین ویتامین C روزانه بدن و تثبیت عملکرد سیستم عصبی و گردش خون کافی است.

مویز همچنین تأثیر مفیدی بر سیستم قلبی عروقی خواهد داشت: عملکرد قلب را فعال می کند، فشار خون را کاهش می دهد، خاصیت ارتجاعی رگ های خونی را افزایش می دهد، غلظت کلسترول را کاهش می دهد و از خطر تصلب شرایین جلوگیری می کند.

مویز

به دلیل وجود ویتامین B: حافظه را بهبود می بخشد. افزایش تمرکز، هوش و توانایی تفکر منطقی؛ بهبود کیفیت خواب؛ آرام کردن اعصاب؛ کاهش استرس، افزایش اضطراب و عصبی؛ از پیشرفت زوال عقل، پارکینسون و بیماری های آلزایمر جلوگیری می کند.

فواید سلامتی مویز سیاه برای سرماخوردگی بیشتر آشکار است. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، باکتری های بیماری زا را از بین می برد، تب و درد را تسکین می دهد و بهبود را تسریع می کند.

پکتین ها که بخشی از مویز هستند، سموم، فلزات سنگین و رادیونوکلئیدها را به هم متصل می کنند، مسمومیت بدن را از بین می برند و این امر باعث افزایش اثربخشی درمان مسمومیت می شود.

مویز برای موارد زیر توصیه می شود: آلرژی، تبخال، بری بری، اسکوربوت، تصلب شرایین، سیستیت، پف، آرتریت روماتوئید، سوزش معده، گاستریت با اسیدیته کم، زخم معده، کوله سیستیت. به لطف اسید گاما لینولنیک موجود در مویز فرنگی سیاه، خواص مفید آن بر وضعیت مفاصل تأثیر می گذارد. مویز التهاب را تسکین می دهد، درد را تسکین می دهد و به افزایش دامنه حرکتی کمک می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.