قارچ دکمه ای درجه یک سفید یکی از انواع قارچ های کشت شده در جهان است (حدود 90 درصد از کل قارچ های کشت شده در آمریکا). با این حال، آنها را می توان در علفزارها و مزارع نیز یافت.
قارچ دکمه ای سفید یک نوع کمی متفاوت است که نزدیک به قارچ کرمی و قارچ پورتوبلو بزرگ است، اما عمدتاً از نظر رنگ و سن متفاوت است. جوان ترین قارچ های دکمه ای سفید و پس از آن کرمینی و سپس قارچ های پورتوبلو هستند که بالغ ترین آنها هستند.
قارچ های دکمه ای سفید کوچک تا متوسط هستند و دارای ساقه های کوتاه و کوتاه هستند که به کلاهکی به قطر 2-7 سانتی متر متصل می شوند. کلاهک ها صاف، محکم، اسفنجی و گرد هستند. همانطور که گوشت سفید کبود می شود، صورتی روشن می شود و سپس قهوه ای می شود.
قارچ دکمه ای سفید طعم ملایم و بافتی ترد در صورت خام بودن دارد و پس از پخته شدن خاکی و جویدنی می شود. قارچ دکمه ای سفید علاوه بر آنتی اکسیدان ها حاوی پتاسیم، فولات، اسیدهای آمینه، سلنیوم، ریبوفلاوین، منگنز، روی، ویتامین D و فسفر است.
خواص ضد فشار خون قارچ سفید دکمه ای آن را به انتخاب خوبی برای کسانی که با فشار خون بالا سر و کار دارند تبدیل می کند. مصرف قارچ در روز در مقایسه با گروه شاهد در کاهش فشار سیستولیک و دیاستولیک مؤثر بوده است.
این نیروگاه تغذیه ای حاوی سلنیوم، ماده معدنی شناخته شده برای جلوگیری از حملات قلبی است. طبق یک مطالعه دانشگاه هاروارد، بزرگسالانی که به طور منظم قارچ های حاوی سلنیوم مصرف می کنند، شانس ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.
همچنین، قارچ حاوی پلی پپتیدهایی است که ماهیچه های قلب را تغذیه کرده و سطح کلسترول را کاهش می دهد. آنها همچنین ممکن است فشار خون را کاهش دهند و با استرس اکسیداتیو مبارزه کنند.
اینها به دلیل ارزش غذایی بالا و اندازه نسبتا کوچکشان به طور کلی سالم در نظر گرفته می شوند. ثابت شده است که خوردن چندین وعده در هفته قارچ سفید دکمه ای سطح کلسترول را کاهش می دهد و حساسیت به انسولین را افزایش می دهد. علاوه بر این، این قارچ منبع عالی فیبرهای غذایی، ویتامین های B1، B6 و C، آهن و روی است. قارچ ها به دلیل طعم لطیف خود اغلب در سوپ، سس و سالاد استفاده می شوند.