لوبیا قرمز در مشهد اصطلاحی است که اغلب برای انواع لوبیاهایی که رنگ قرمز دارند استفاده می شود. در حالی که این ممکن است هنگام پیروی از دستور العملی که به لوبیا قرمز نیاز دارد کمی گیج کننده باشد، خوشبختانه، بیشتر انواع لوبیا قرمز در غذاهای لوبیا قابل تعویض هستند.
این حبوبات که با نام لوبیای مکزیکی نیز شناخته می شوند، مانند لوبیا چشم بلبلی هستند اما کوچکتر و گردتر هستند. این لوبیاهای بیضی شکل اغلب برای تهیه لوبیا کاجون و برنج مورد استفاده قرار می گیرند و جزء اصلی در چیلی و لوبیا سرخ شده هستند.
لوبیا آدوکی لوبیا گرد کوچکی با رنگ قرمز تیره است. این لوبیا که با نامهای لوبیا آزوکی، لوبیا آدوکی، لوبیا قرمز یا ماش قرمز نیز شناخته میشود، معمولاً در غذاهای آسیایی استفاده میشود. لوبیا آدزوکی اغلب با شکر شیرین می شود تا خمیر لوبیا قرمز که در دسرها و فرنی ها استفاده می شود. آنها طعم کمی آجیلی و شیرین دارند و در غذاهای خوش طعم با برنج و سایر غلات خوشمزه هستند.
لوبیا نوعی لوبیا رایج است که شبیه کلیه انسان است. رنگ لوبیا قرمز مایل به قرمز تیره است. نوع سفید لوبیا چشم بلبلی با نام لوبیا کانلینی نیز شناخته می شود و در دستور العمل هایی مانند سوپ لوبیا ایتالیایی استفاده می شود. لوبیا قرمز برای غذاهای مکزیکی مانند فلفل چیلی کان کارنه عالی است و ماده اصلی دستور غذای کلاسیک لوبیا قرمز و برنج کریول است.
اگرچه این لوبیاها عمدتاً بژ با ظاهر رگهای قرمز هستند، اما هنگام پختن رنگ قرمز قهوهای بیشتری پیدا میکنند. این لوبیاها طعم مغذی تری دارند و در هنگام پخت نرم تر و خامه تر از سایر لوبیاها هستند و برای له کردن و درست کردن لوبیاهای سرخ شده عالی هستند.
لوبیا قرمز با روغن زیتون یک غذای محبوب تابستانی است. اگر فلفل، رب گوجه فرنگی، پیاز، فلفل قرمز، روغن زیتون و کمی ادویه را به لوبیا قرمز اضافه کرده و مخلوط کنید، طعم فوق العاده ای به دست می آید. لوبیا قرمز را نیز می توان در روغن زیتون سرخ یا تفت داد، آب پز کرد و به روغن زیتون و سیر له شده اضافه کرد تا یک غذای خوشمزه و مقوی درست شود.