یک ماده شیمیایی که معمولاً در لیوانهای پلاستیکی یکبار مصرف، ظروف یکبار مصرف شیراز و بستهبندی مواد غذایی یافت میشود، بر سلامتی بحث کرد. مقاله دیگری به بررسی انواع پلاستیک و اثرات نامطلوب آنها بر سلامتی پرداخته است.
برخی گزارش های دیگر از سازمان های دولتی ایالات متحده یافت شد. مطالعات مختلف مواد شیمیایی سمی مانند فرمالدئید، استایرن، بیسفنول A، فتالات ها، دیوکسین ها و وینیل کلراید و اثرات نامطلوب آنها بر سلامت را نشان داد.
فرمالدئید فرمالدئید یک ماده نگهدارنده است که در بسیاری از فنجان های قهوه یکبار مصرف و ظروف خارج کردن فوم یافت می شود و به لیست مواد سرطان زا شناخته شده و مشکوک دولت فدرال اضافه شده است. طبق گزارش موسسه ملی بهداشت، فرمالدئید هم با سرطان خون و هم با یک نوع نادر ناسا مرتبط است.
امروزه مصرف کنندگان معمولا بسته بندی مواد غذایی را پس از یک بار استفاده دور می ریزند. با افزایش میزان زباله های بسته بندی، تشویق به کاهش آن از اهمیت بالایی برخوردار است. در حالی که اکثر مطالعات قبلی بر روی بسته بندی در شیوه های مربوط به سوپرمارکت ها متمرکز شده اند، ما نقش آن را در مصرف مواد غذایی فراتر از حوزه خرید تجزیه و تحلیل می کنیم.
دو ماده شیمیایی، فرمالدئید و استایرن، که معمولاً در این ظروف یافت میشوند، سرطانزا هستند یا مشکوک هستند. ظروف یکبار مصرف نیز از پلاستیک ساخته شده اند، این پلاستیک ها همچنین نشان داده می شوند که مواد شیمیایی سمی در هنگام گرم شدن، پلی کربنات که بیسفنول A را شسته می شود.
پلی استایرن که استایرن را شسته می شود یا پلی وینیل کلرید (PVC) که در وینیل کلرید تجزیه می شود و گاهی اوقات فتالات هایی که می توانند در داخل شسته شوند. به مواد شیمیایی مختلف.
هدف تحقیق هدف از این مطالعه بررسی و تجزیه و تحلیل گزارش ها و مطالعات مختلف مرتبط با خطرات بهداشتی ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و توصیه اقداماتی برای جلوگیری و کاهش این خطر است.