ویتامین های موجود در عناب نرم مزایایی را که برای بدن به ارمغان می آورد را توضیح می دهد و بسیار زیاد است. عناب که حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است، با مصرف منظم نتایج بسیار مثبتی ایجاد می کند.
در میوه؛ ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، کلسیم، ویتامین B3، پتاسیم، منگنز، روی، فسفر، سدیم، منیزیم وجود دارد. به این ترتیب مصرف این میوه که در بدن ما معجزه می کند بسیار ضروری است.
عناب بسیار کم کالری است. بنابراین باید در رأس میوه هایی باشد که باید در برنامه های تغذیه ای یا رژیم غذایی قرار گیرند. عناب علاوه بر کم کالری بودن، یک میان وعده خوب با احساس سیری نیز است.
100 گرم میوه 79 کالری دارد. مواد تشکیل دهنده و نسبت آنها؛ 69 میلی گرم ویتامین C، 0.2 چربی، 21 میلی گرم کلسیم، 10 میلی گرم منیزیم، 0.5 آهن، 0 میلی گرم کلسترول، 40 میلی گرم ویتامین A، 250 میلی گرم پتاسیم، ویتامین B6، 1.2 گرم کربوهیدرات، 0.72 گرم پروتئین دارای 3 میلی گرم سدیم است.
عناب گیاهی است که اولین بار در چین کشت شد و به طور متوسط از 7000 سال پیش برای مصارف غذایی و دارویی استفاده می شد. عناب که به عنوان روشی مؤثر برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود، به «میوه زندگی» نیز معروف است.
عناب که با نامهای innapi، unnap، cigde نیز شناخته میشود، میوهای خوشمزه است، اما برای بسیاری از سیستمهای بدن نیز مفید است. تصور می شود که از شمال آفریقا و سوریه به هند و چین گسترش یافته است. اگرچه این درخت با بسیاری از اقلیم ها سازگار است، اما برای میوه دهی به تابستان های گرم نیاز دارد.
عناب را می توان به صورت خام و تازه مصرف کرد. همچنین می توان آن را خشک کرد و مصرف کرد. مربای میوه عناب را نیز میتوان بهعنوان شکل متفاوت مصرف نام برد. علاوه بر اینها می توان چای میوه خشک عناب را نیز نوشید.