مصرف بیش از حد نمک رنگی معدنی و سدیم با مشکلات سلامتی مانند پوکی استخوان، بیماری کلیوی و فشار خون بالا یا فشار خون بالا مرتبط است که می تواند منجر به بیماری های قلبی عروقی و سکته شود.
انجمن قلب آمریکا (AHA) توضیح می دهد که وقتی سدیم بیش از حد در خون وجود دارد، “آب بیشتری را به جریان خون می کشد.” با افزایش حجم خون، قلب باید برای پمپاژ آن در بدن سختتر کار کند. با گذشت زمان، این می تواند دیواره رگ های خونی را کشیده و آنها را در معرض آسیب قرار دهد.
فشار خون بالا همچنین به ایجاد پلاک در شریان ها کمک می کند که منجر به خطر بیشتر سکته مغزی و بیماری قلبی و سایر مشکلات می شود. AHA از مردم می خواهد که همزمان با کاهش مصرف سدیم، پتاسیم بیشتری مصرف کنند. اعتقاد بر این است که پتاسیم اثرات منفی سدیم را کاهش می دهد.
همچنین نشان داده شده است که سدیم سیستم ایمنی را بیش از حد تحریک می کند، که نشان دهنده ارتباط با بیماری های خود ایمنی مانند لوپوس، مولتیپل اسکلروزیس، آلرژی ها و سایر شرایط است.
محققان دریافتهاند کودکانی که غذاهای شور مصرف میکنند به احتمال زیاد نوشیدنیهای شیرین همراه با آن مصرف میکنند. این ترکیب می تواند خطر چاقی را افزایش دهد.
میان وعده هایی که نمک رنگی زیادی دارند 75 درصد نمک رنگی رژیم غذایی را پنهان می کنند. سعی کنید مصرف غذاهای شور و فرآوری شده را کاهش دهید. نمک رنگی و سدیم به طور طبیعی در آب دریا یا به صورت جامد کریستالی در سنگ نمک رنگی حل می شوند.
نمک رنگیی که امروزه می خوریم عمدتاً از غذاهای فرآوری شده و راحت در رژیم غذایی ما می آید، اما برخی از غذاهای طبیعی و فرآوری نشده نیز حاوی نمک رنگی یا سدیم هستند. به طور طبیعی در گوشت ها، غذاهای دریایی، تخم مرغ، برخی سبزیجات و محصولات لبنی وجود دارد.