میوه انجیر محلی از میوه های بی نظیری است که به شکل قطره اشک است. آنها تقریباً به اندازه یک انگشت شست هستند، با صدها دانه ریز و یک پوست ارغوانی یا سبز خوراکی. گوشت صورتی میوه دارای طعم ملایم و شیرینی است.
میوه انجیر یکی از اولین میوه هایی بود که کاشته شد. کشت آن در دوران باستان در سراسر شام و منطقه دریای اژه گسترش یافته است. تاریخ می گوید که کاریا این میوه را به یونانیان داد.
جالب اینجاست که انجیر آتیک در شرق شهرت داشت و قوانین خاصی برای کنترل صادرات آن وجود داشت. با این وجود، میوه انجیر یکی از مهم ترین غذاها برای یونانیان بود و در جشن های عمومی در میان اسپارت ها رایج بود. در اساطیر لاتین، درخت انجیر که بنیانگذاران دوقلو رم را در غار گرگ تحت الشعاع قرار داد، نشانه ای از ثروت آینده نژاد بود.
میوه های انجیر و برگ های آن دارای مواد مغذی فراوانی هستند و ممکن است فواید سلامتی مختلفی داشته باشند. به عنوان مثال، آنها ممکن است به حفظ سلامت دستگاه گوارش، پیشگیری از بیماری های قلبی و تنظیم سطح قند خون کمک کنند.
این مقاله در مورد خواص تغذیه ای، فواید و کاربردهای میوه انجیر صحبت می کند. علاوه بر این، در مورد راه های مختلف گنجاندن آنها در رژیم غذایی شما نیز صحبت می کند.
انجیر که معمولاً با نام فیکوس کاریکا شناخته می شود، گیاهی از خانواده توت است که میوه های خوراکی تولید می کند. انجیر معمولی به صورت وحشی در ترکیه و شمال هند می روید.
اکثر کشورهای مدیترانه ای نهال های وحشی خود را دارند. از آنجایی که مردم در سراسر جهان از آن به شکل تازه و خشک آن استفاده می کنند، انجیر به عنوان “غذای فقرا” در دریای مدیترانه در نظر گرفته می شود.
راه های متعددی برای گنجاندن انجیر در رژیم غذایی شما وجود دارد که هر کدام دارای مجموعه ای از فواید خاص خود هستند. چهار روش رایج برای ادغام انجیر در رژیم غذایی به شرح زیر است.
انجیر تازه کالری کمی دارد و یک میان وعده خوشمزه است. در سالادها و دسرها هم طعم لذیذی دارند. علاوه بر این، می توانید از انجیر تازه برای تهیه مربا یا کنسرو انجیر نیز استفاده کنید.