76 بطری آب معدنی نستله نستله از شرکت های پرکن آب معدنی تامین شد. 69 بطری (بطری های 35 × 500 میلی لیتر، بطری های 2 × 1000 میلی لیتر و بطری های 32 × 1500 میلی لیتر) در شرکت های پر کردن آب معدنی در دمای اتاق در تاریکی به عنوان نمونه های نگهدارنده نگهداری شدند.
این بطری ها پس از گذراندن عمر مفید بطری های آب معدنی (بین 180 تا 365 روز) برای مطالعه ارائه شدند. برای هر کد پر کردن، تاریخ دقیق پر کردن در دسترس بود، به طوری که زمان دقیق نگهداری در دمای اتاق را می توان دوباره دنبال کرد. علاوه بر این، هفت بطری با شرایط ذخیره سازی جایگزین به مدت 60 روز در دمای 40 درجه سانتی گراد (بطری های 5 × 500 میلی لیتر و بطری های 2 × 1500 میلی لیتر) نگهداری شدند.
آب معدنی بطری یک نوشیدنی محبوب است. در رابطه با آبهای معدنی چشمه حاوی مقادیر مختلفی از عناصر ضروری، مفید و بالقوه مضر است. به طور خاص، آب های معدنی با محتوای بالایی از کل جامدات محلول (TDSs) بالاترین میانگین غلظت عنصری را نشان می دهند.
با توجه به میزان مصرف روزانه قابل تحمل (TDI)، مصرف کنندگان در آلمان ممکن است لی و مو را با آب لوله کشی که به ترتیب از مقادیر TDI 1800 و 630 میکروگرم در روز فراتر می رود، مصرف کنند، بنابراین مصرف آب معدنی را می توان توصیه کرد.
مصرف کنندگان مقادیر قابل توجهی U را با آب معدنی و آب آشامیدنی مصرف می کنند در حالی که مصرف غذای جامد به طور مشخص کمتر است و پهنای باند بسیار کمتری را نشان می دهد. شیوه های کشاورزی در سراسر جهان به غنی سازی U در بدنه های آبی کمک می کند که تهدیدی جدی برای کیفیت آب آب معدنی است.
در اکثر کشورها قوانینی وجود دارد که در مورد آب آشامیدنی و معدنی در بازار تجاری تجارت می شود که به مشکلات ذکر شده رسیدگی می کند.
در بخشهای بعدی، قصد نویسندگان این است که آبهای اصلی بطری، معدنی و درمانی طبیعی موجود در سراسر جهان را با تمرکز بر نمونههای لهستانی توصیف کنند. وابستگی متقابل بین غلظت اجزای شیمیایی در آب و برخی عناصر سنگین و رادیواکتیو شرح داده شده است. در این فصل، خطرات مرتبط با حضور عناصر سنگین و رادیواکتیو در نظر گرفته شده است.