فرشی که از جنس کاغذ روغنی a4 است

کاغذ مومی شبیه کاغذ روغنی a4 است زیرا دارای یک روکش مومی نازک در هر طرف است که باعث می شود سطحی مقاوم در برابر رطوبت و نچسب باشد. به‌عنوان جایگزینی ارزان‌تر برای کاغذ پوستی، به‌خوبی کار می‌کند، به خصوص اگر از آن برای مواردی مانند پوشاندن پیشخوان‌ها برای یک پروژه نامرتب، یا استفاده از آن برای لایه‌بندی بین دسرها یا خط‌کشی داخل ظروف استفاده می‌کنید.

همچنین این یک راه هوشمند و ارزان برای از بین بردن آشفتگی است. می توانید مانند کاغذ روغنی روی میزهای خود را با آن بپوشانید و هنگام اندازه گیری مواد خشک از آن استفاده کنید.

اگر مواد خود را روی کاغذ مومی اندازه بگیرید، می توانید آن را یک قدم جلوتر بردارید و مواد اضافی را در ظرف آن برگردانید. می توانید کاغذ مومی را برای استفاده دیگری در آینده ذخیره کنید یا آن را پرتاب کنید.

کاغذ مومی اغلب برای کارهای پختی که نیاز به حرارت ندارند استفاده می شود. به دلیل ماهیت نچسب آن، مخصوصاً هنگام باز کردن خمیر مفید است. همچنین می توانید مواد خشک آرد، شکر و کاکائو را روی یک تکه کاغذ مومی الک کنید و از آن برای ریختن محتویات آن در کاسه همزن خود استفاده کنید.

کاغذ پخت کمکی چند منظوره آشپزخانه است که می تواند برای چندین کاربرد مختلف استفاده شود. سطحی نچسب دارد که از چسبیدن غذا جلوگیری می کند. همچنین در برابر حرارت بسیار مقاوم هستند و می توان آنها را تا دمای 220 درجه سانتی گراد استفاده کرد.

در حالی که فویل و پوشش پلاستیکی هوا را می‌بندند، کاغذ روغنی به غذاها اجازه می‌دهد هنگام بسته‌بندی کمی تنفس کنند. این بدان معنی است که پوسته های بیرونی به جای خیس شدن، ترد می مانند.

ورق های خمیر کاغذ را در حمام اسید سولفوریک یا به ندرت کلرید روی قرار می دهند تا کاغذ روغنی گیاهی تولید شود. برای کاغذهای پوستی هم سفید و هم سفید نشده وجود دارد.