خوردن انجیر خشک تبریز موجب درشت تر شدن استخوان بدن می شود

امروزه میوه درخت انجیر تقریباً در هر شهری موجود است. انجیر از مصر، ترکیه و ایران به صورت انجیر خشک تبریز به کشورهای ما وارد می شود که به لطف آن میوه نه تنها حفظ می کند، بلکه خواص مفید خود را برای مدت طولانی افزایش می دهد، زیرا مواد آن غلیظ می شود. خواص دارویی انجیر خشک را در نظر بگیرید.

خواص دارویی انجیر خشک به دلیل مواد موجود در آن به مقدار زیاد آشکار می شود. اینها پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، ویتامین C، گروهی از ویتامین های B، فیسین، اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 3 هستند. در صورت مصرف روزانه چندین میوه انجیر، نمی توانید نگران کمبود مواد فوق در بدن باشید.

بنابراین، انجیر خشک مخصوصاً برای کودکان و افرادی که از بیماری‌های مختلف رنج می‌برند، در درجه اول آنهایی که با نقص ایمنی مرتبط هستند، مفید است. با توجه به اینکه انجیر خشک حاوی مقدار زیادی منیزیم و پتاسیم است، این میوه قادر به حمایت از کار قلب و تامین مواد ساختمانی برای بافت عضلانی است.

فواید انجیر خشک در ترومبوز و تاکی کاردی آشکار شده است، زیرا حاوی فیسین است که خون را رقیق می کند و انعقاد آن را کاهش می دهد. به لطف این ماده، جذب پلاک های روی رگ ها سریعتر اتفاق می افتد، بنابراین انجیر به عنوان یک پیشگیری کننده در برابر فشار خون و حمله قلبی در نظر گرفته می شود. علاوه بر این، انجیر سطح هموگلوبین خون را افزایش می دهد.

از انجیر خشک می توان برای عادی سازی دستگاه گوارش استفاده کرد، به عنوان مثال، اگر رژیم غذایی سختی را دنبال کنید، خواص مفید انجیر به صورت ملین ظاهر می شود. برای استفاده از انجیر خشک به عنوان درمان یبوست، باید 200 گرم میوه بخورید.

اثر آن پس از چند ساعت ظاهر می شود. علاوه بر این، انجیر خشک در صورت ورم معده مفید است. شما باید روزانه 2 تا 3 میوه بخورید و متوجه بهبودی در تندرستی خواهید شد. از خواص دارویی انجیر خشک برای مسمومیت استفاده می شود، زیرا آنزیم های موجود در آن به خلاص شدن از شر سموم دفع شده توسط کبد و کلیه کمک می کند.